divendres, 28 de desembre del 2007

PER MOLTS ANYS







Per molts anys inocents¡¡.






Tot una llastima de dia en perill d'extinció,que hi farem, una tradicio mès que esta en plena decadencia,pot ser per que exigeig un estat d'anim especial o per que no es gaire comercial;sense anar mès lluny ,que se n`ha fet de la caça del Tamarro?,quins temps....


Sort en tenim d'aquestes enganxines que uns inocents col.loquen en els cotxes dels bombers on es pot llegir el seguent"A MI NO EN PAGUEN PER DORMIR" i ells encara mantenen el sentit del humor i ni s'enfaden ni les desengantxen....tot el contrari ,les llueixen..Que en son de bons aquest xicots,gracies per intentar mantindre el somriure de la cuitadania "normal". Gracies per ser uns inocents de primera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vegada hi havia un pastor mariner que pujava muntanyes per poder veure el mar....i al final va aprendre a escalar i s'en va anar a viure terra endins.
Feliç any nou

Anònim ha dit...

flipadits

Hi havia una vegada un nandu mariner que va pujar a les muntanyes per curar els esquiadors malmesos ....i al final es va adonar que de mar en mar s'arriba a totes les muntanyes del món.

Una forta abraçada d'en Pastor