divendres, 16 de novembre del 2007

UN PEL D'ESTRES

Llevar-se un mati, quedar amb un bon amic ,fer un petit esmorzar escalar unes hores en molt bona roca tot i passar un pel d'estres (per no estar en bona forma) ,ja m'esta be. A les reunions fer.la petar, i localitzar uns isards entre tant ens aguaiten una parella de voltors ,SRES i SRS estem a la paret bucòlica a la via "Un Pas d'Estres"




Aquí tenim l'Albert en acció a la pared bucòlica .




Samarretes del esponsor ESPORTS CARVING una botiga molt tècnica i basada en fets reals.(aviam si així augmento el percentatge de descompte)


Escalada ,roca i ambient de primera.


Això que veieu al fons es tot el que quede del pantà d'Oliana .Sequera?no home no ...

Un consell ,millor fer-la en forma i no patir estres en els llargs més difícils. senyors escalin


Un xic de pati al tercer llarg

Equipament correcte tot i que existeix algun passet de desicio.Que hi farem






ESCALEU¡ ...VAL LA PENA

4 comentaris:

ALBERT ha dit...

Jaco, quin estress que tens, tio! Guapa via i guapa botiga, igual si que hauran d'acabar tenint un detallet amb vos. Aquests botiguers són uns peles. Hem de tornar a la Vall de Narieda!!!!!!
:)

Anònim ha dit...

pastor, ets un galtes no curres maì. nomes pensant amb escalar. que no tens edat. Has de començar a cambìar d´esport. et puc proposar un altre mes adequat per tu. la petanca + ricard (fisic) i per mantenir la memoria (el UNO) UMA ABRAÇADA DE ALGU QUE VOL QUE MANTINGUIS LA FORMA SENSE RISC.........XOXITO LOCO.......

ALBERT ha dit...

Tu si que ets un crack. Tu torno a posar a quí que segur ho miraras divend, dissa, diumen i dill. Dimarts 27/11 ales 10:oo, reunio alla on tu saps. Desastre.

Anònim ha dit...

QFOTS
GRACIES COMPANYS L'UN PER FER-ME MEMORIA I L.ALTRE PER LA NOVA PROPOSTA ESPORTIVA QUE DIT SIGUI DE PAS ES PROU ATRACTIVA I DE GRANS ESPERO FEM UN EQUIP OFICIAL.
AU MMMMUUUUUAAAA MMMMUUUAAAA