dimarts, 6 de novembre del 2007

VIATGERS I SOMIA -TRUITES


Be després d'uns dies desconnectat tornem a reprendre l'activitat informativa ,i be la cosa va carregadeta .

En primer lloc comunicar-vos que després de l'enquesta el sector d'Erts passa a anomenar-se "LA COOPERATIVA"que dit sigui de pas, els primers freds tardorencs l'han paralitzat temporalment.

No voldria oblidar-me de tots aquests que, no se si dir lis privilegiats, roda-monts, animes viatgeres o simplement practiquen "pura vida".I que en un mes mort a Andorra els uns decideixen marxar a caminar per la Patagònia ,els altres fer un 6000 al Nepal o fe platja i peixet per Tailàndia, en fi a tots ells desitjar-lis bon viatge i agrair lis la instal·lació d' aquesta mena de virus que ens generen als que ens quedem aquí i fan que ja estem planificant una fuga a curt o mitj termini.Gracies. (je je que cabronns).

I au anem per feina en els darrers dies apart de rebre un allau de males noticies (que i farem "es lo que hi ha ") he pogut escapar i fer un parell de escalades i una visita a un lloc que feia molt de temps que li tenia ganes:...


"La fageda d'en Jordà" companys seré breu "màgia pura"

He de dir que m'agraden més els espais oberts i aeris, i això dels boscos si no fos pels bolets no serien un lloc de visita habitual, però sentir com s'empassa la llum i l'aire la fageda en aquesta època del any,més els bolos volcànics i tota l' amalgama de colors torrats, vermells, grocs, marrons ,verds,negres, grisos etc etc fan d' aquest bosc un lloc ,com diria especial..(paro que ja estic flipant).




Demá les dos escalades a l'alt Urgell que es fa tard i no vol ploure .





AH espereu que tinc un acudit :

Sabeu com es diu el fill de Winie de Pooh?

dons es diu... fill de Pooh.

4 comentaris:

ALBERT ha dit...

Nen, ja era hora que t'exprimisis una mica aquest cervell que et van donar en el seu dia. Mal aprofitat, també. Avui he fet una via de la que ens vam baixar amb tu del primer llarg per culpa de les boires, fa ja uns quants anys. La Mantecas a la Roca Alta. Wapa, wapa. despres la pio. Baixant pel pantano,hem vist quatre besties més al lloc on ahir en vam veure onze. Salut.

Anònim ha dit...

Allò si que eren boires .... quins temps!!

jacko pastorius

Isidre Escorihuela ha dit...

Lokuuuuu. Bolets ???? De quins bolets hem parles !!!!

Anònim ha dit...

Hola Flipa i amics, m'agrada aquest blog, fins avui estava tremolant. Aqui un sol que torra les closques pelades, quatre nuvols, 3000 km al coxis, tot molt gran i molt be i molt bo, es primavera a la Patagonia.